Speváčka Rihanna minulý mesiac vydala v poradí siedmy štúdiový album s názvom Unapologetic. K deluxe verzii albumu vtedy pribalila aj DVD, kde ponúkla dvadsaťminútový dokument – takzvaný "first look" do zákulisia jej minuloročného koncertu v londýnskej O2 Aréne. Celý záznam koncertu teraz vydáva na samostatnom DVD.

Film s názvom Loud Tour: Live At The O2, vychádza 17. decembra na DVD a Blu-ray disku a prináša záznam takmer rok starého koncertu z Londýna. Rihanna v britskej metropole v decembri 2011 odohrala celkom desať vypredaných koncertov, ale až tie posledné tri zaznamenala, nechala zostrihať a teraz ich ponúka ako spomienku na úspešné turné k albumu Loud (2010).

V priebehu show Rihanna odohrala všetky svoje známe hity a ponúkla aj niekoľko ukážok z vtedy čerstvo vydaného albumu Talk That Talk (vyšiel v novembri 2011). Okrem tanečných hitov a emotívnych balád nechýbali ani krásne kostýmy, výborní tanečníci a úžasná atmosféra vypredanej arény. Okrem samotného koncertu sa fanúšikovia môžu tešiť aj na pohľad do zákulisia turné a pár ďalších zaujímavých bonusov, ktoré Rihannu predstavujú nielen ako speváčku, ale aj ako ženu vo svete šoubiznisu.

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla Veronika Dvorská, PR manažérka spoločnosti Universal Music.

Súvisiaci interpreti: Rihanna