Americká speváčka Demi Lovato, ktorá pôsobila ako porotkyňa a mentorka v druhej sérii speváckej súťaže X Factor, by v šou ako kolegyňu privítala Lady Gaga. Tá by podľa 20-ročnej hviezdy bola najlepšou náhradou za Britney Spears, ktorá sa rozhodla vzdať sa kresla porotkyne a venovať sa svojej hudobnej kariére.

"Veľmi by ma potešilo, keby to bola Lady Gaga. Neviem, či je to možné alebo nie," vyjadrila sa Lovato pre magazín Extra. Ona sama pritom ešte netuší, či sa ukáže aj v tretej sérii. Zmluvu ešte nepodpísala. "Tento rok sa sústredím na svoju hudbu, takže budem zaneprázdnená koncertným turné a propagovaním albumu, ale rada by som sa vrátila. Keby ma o to požiadali, samozrejme by som povedala áno," uviedla. X Factor by sa mal na obrazovky vrátiť na jeseň.

Prečítajte si: Lady Gaga zrušila všetky koncerty. Musí ísť pod nôž

Demi Lovato sa preslávila účinkovaním v televíznom filme Camp Rock (2008). Ako speváčka vydala tri štúdiové albumy - Don't Forget (2008), Here We Go Again (2009) a Unbroken (2011), pričom prvý z nich sa dostal na dvojku, druhý na jednotku a tretí na štvorku amerického albumového rebríčka Billboard 200. V čase od októbra 2010 do konca januára 2011 podstúpila liečenie pre bulímiu, maniodepresívnu psychózu a sebapoškodzovanie, pričom o svojich problémoch v rámci pomoci mladým dievčatám otvorene hovorí. V súčasnosti pracuje na svojom štvrtom štúdiovom albume. 

Demi Lovato - Give Your Heart A Break

Zdroj: SITA
Foto: AP Photo/Jason Redmond

Súvisiaci interpreti: Demi Lovato, Lady Gaga