Originálna skladba od Michaela Jacksona The Way You Make Me Feel vyšla v roku 1987 na albume Bad, ktorý patrí k najpredávanejšou nahrávkou všetkých čias. Vokálna skupina For You sa v roku 2018 zúčastnila súťaže, v ktorej dostala za úlohu za 24 hodín túto pieseň aj s choreografiou nacvičiť a odprezentovať pred porotou.

Formácia pieseň samozrejme spracovala do svojho typického a cappella štýlu, a zároveň do nej vsunula niekoľko vlastných autorských nápadov. Videoklip sa potom nakrúcal v Ateliéri Jumpcat v Bratislave. Zaujímavosťou vizuálu je, že bol natočený na jeden záber, na nekonečnom pozadí.


For You sú piati mladí ľudia, ktorí sa rozhodli spojiť svoje hlasy a bez použitia hudobných nástrojov interpretujú rôzne svetové aj domáce hity v tzv. a cappella štýle. V zložení - soprán, alt, tenor, bas a beatbox neustále tvoria a pracujú na nových verziách populárnych skladieb, ako aj na vlastných autorských skladbách, ktoré spolu s covermi spievajú na koncertoch a akciách rôzneho typu a zamerania.

V roku 2016 vydala skupina dva albumy: debutový album We Sing... For You a vianočný album Merry Christmas... For You. V decembri 2018 nasledoval ďalší s názvom Seasons, na ktorom sa nachádza aj skladba The Way You Make Me Feel. Za zmienku stojí aj spolupráca so Simou Martausovou, pri ktorej vznikla skladba a videoklip Nenahraditeľná. Pieseň sa stala jednou z najhranejších domácich skladieb minulého roka a vizuál má v súčasnosti sledovanosť viac ako 5,5 milióna prehratí.

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Andrej Mann. Tlačovú správu sme upravili.