Kolumbijská speváčka Shakira už 21. marca vydá svoj nový štúdiový album. Jeho propagáciu však poňala netradične. Jedna z nových piesní sa totiž nachádza v reklame na známu značku jogurtov.

Shakira len nedávno zverejnila tracklist novej nahrávky, na ktorej sa bude nachádzať dohromady dvanásť piesní, pričom deluxe verzia bude obsahovať aj ďalšie tri. Speváčka okrem toho predstavila druhý singel s názvom Empire.

Fanúšikovia si však aktuálne mohli vypočuť ďalší kúsok z pripravovanej štúdiovky s názvom Dare (La La La). Zaujímavosťou je, že táto skladba mala vyjsť ako singel ešte v roku 2012, no napokon sa stala až súčasťou reklamného spotu, ktorý speváčka natočila v Barcelone a ktorý je súčasťou celosvetovej kampane "Nebojte sa cítiť dobre".


Shakira, celým menom Shakira Isabel Mebarak Ripoll, odštartovala kariéru v roku 1991 nahrávkou Magia, ktorú však pre jej komerčný neúspech v súčasnosti považujú iba za promo album. Oficiálnym debutom sa tak stal až album Pies Descalzos (1996), po ktorom nasledovali postupne štúdiovky Dónde Están los Ladrones? (1998), Laundry Service (2001), Fijación Oral Vol. 1 (2005), Oral Fixation Vol. 2 (2005), She Wolf (2009) a Sale el Sol (2010).

Okrem toho má na konte aj niekoľko živých nahrávok. Medzi jej najväčšie hity patria skladby Whenever, Wherever; Underneath Your Clothes, La Tortura (feat. Alejandro Sanz), Hips Don't Lie (feat. Wyclef Jean), Beautiful Liar (feat. Beyoncé) či Waka Waka (This Time for Africa).

Zdroj: SITA, archív Hudba.sk, Musicserver.cz
Foto: Facebook.com/shakira

Súvisiaci interpreti: Shakira