Sanchez Amsterdam je mladá electro-rocková kapela, ktorá na hudobnej scéne nie je žiadnym nováčikom. Majú na svojom konte albumy Nezastavíš a Tanec v ohni. V lete 2018 nastali v kapele personálne zmeny a odvtedy kapela po prvýkrát vydáva singel v novej zostave.

"Nový singel bude iný a trošku odlišný od skladieb, ktoré sme tvorili predtým. Áno, dosť veľké slovo má v skladbe gitara a synťákov tam nie je toľko ako v skladbách predtým. To ale neznamená, že tam tieto prvky nie sú. Singel dostal názov Divoká voda symbolizuje to ženu. Singel je skôr tak pop-rockovo ladený. A electro-rock už sa nesnažíme veľmi používať. Skôr modern-rock," povedal spevák Dávid.

"Čo sa týka klipu, mali sme veľa vtipných záberov, ktoré sme sa nakoniec aj rozhodli použiť a klip tak odľahčiť. Nemusíme byť predsa stále vážni rockeri, no nie? Všetky klipy sú vážne a každý dbá na to, ako je klip nasvietený a podobne. My sme tentokrát spravili klip ako sa povie "na punkáča". Trošku sme sa pri natáčaní aj odviazali a môžeme povedať, že polovica záberov z klipu je tak trochu "iná"," dodal bubeník Ivan. Singel vychádza 24. marca. 


Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Ivan Javorčík.