Spevák Richard Müller sa o svojich fanúšikov naozaj stará. Okrem jedinečných koncertov a príprave nového albumu, myslí aj na originálne darčeky pre priaznivcov. Našiel si čas, aby nafotil sériu fotografií ku kolekcii tematického oblečenia s nápismi "Áno, pásiky rozširujú, budem veľký ako ON", "aj ja som RM (rafinovaná mrcha)" a "Tak čo je s tebou".

"Nesmierne si vážim, že ma moji fanúšikovia majú radi. Preto sa snažím im to opätovať dobrými koncertami, novými pesničkami a v neposlednom rade aj kvalitnými darčekovými predmetmi. Som šťastný, že moji fanúšikovia pribúdajú a že so mnou žijú," hrdo povedal Richard Müller.

Pri návrhoch darčekov pre fanúšikov spolupracoval Richard Müller so slovenským ilustrátorom Danglárom, či s herečkou Kristínou Farkašovou známou aj ako Koláčová. "Spolupracujem s ľuďmi, ktorých si vážim. Danglárovi sme nedali žiadne zadanie, chceli sme, aby vytvoril návrhy podľa toho ako ma sám vníma. A podarilo sa to nádherne.  Rovnaký kľúč sme použili pri spolupráci s Kristínou Farkašovou, ktorá vymyslela nádherné pásikavé tričká," vysvetlil Richard Müller.

Kolekcia tričiek Richarda Müllera sa fotila v hoteli Kempinski, kde pred tromi rokmi oceňovaný spevák oslavoval 50-tku. Počas fotenia spoznávali špičkového slovenského speváka dokonca aj zahraniční turisti, ubytovaní v bratislavskom hoteli. "Hotel Kempinski mám veľmi rád. Robil som v ňom oslavu mojej 50-tky, ktorá bola zároveň krstom projektu Všetko. Teraz tam bolo veľa ľudí a ja som bol ústredná postava. Takže pravdepodobne dedukciou im došlo, že som asi v danej chvíli dôležitý. Ale pochybujem, že by vedeli, kto som. Ako povedal kedysi dávno majster Lasica, cela slovenská sláva končí prvým rakúskym colníkom," vtipne skonštatoval Richard Müller.  

Fanúšikovia si na webovej stránke www.muller.sk majú možnosť okrem oblečenia zakúpiť aj detské omaľovánky, čokolády, náramky, hodiny, obrazy či knihy. Všetky predmety sú spojené buď s konkrétnymi počinmi Richarda Müllera alebo vychádzajú z geniálnych textov jeho piesní. Darčeky sa dajú kúpiť aj na koncertoch. Naživo si Richarda Müllera spolu so skupinou Fragile môžete vychutnať ešte na 10-tich koncertoch. HLASY 2015 pridali pre veľký záujem ďalšie koncerty a v Brezne zaznejú dokonca dvakrát.

Jarné pokračovanie turné HLASY:
(koncerty začínajú o 19:00, pokiaľ nie je uvedené inak)

29. 4. - ČR, Prostějov, Dom kultúry
11. 5. - Nové Zámky, Dom kultúry - divadelná sála
25. 5. - Dolný Kubín, Dom kultúry
26. 5. - Námestovo, Dom kultúry
27. 5. - Stará Ľubovňa, Dom kultúry
30. 5. - Bardejov, Kino Žriedlo
31. 5. - Snina, Mestské kultúrne a osvetové stredisko
1. 6. - Vranov nad Topľou, Mestský dom kultúry
2. 6. - Revúca, Mestské kultúrne stredisko
3. 6. - Rožňava, Divadlo Actores

Vstupenky:  Predpredaj.sk

Informácie a fotografie portálu Hudba.sk poskytla Nora Krchňáková z agentúry Propapaganda House.

Foto: Fashion Propaganda

Súvisiaci interpreti: Richard Müller