Avalanche Party je názov anglickej kapely s intenzívnym garage-punkovým zvukom so štipkou psychedélie a rock'n'rollu. Do bratislavskej Fugy zavíta 29. mája v rámci svojho európskeho turné.

Skupina Avalanche Party už odohrala množstvo koncertov nielen v rodnej Británii. Z festivalov stojí určite za zmienku vystúpenie na Reading Festivale, ktorý patrí medzi najväčšie hudobné podujatia ostrovnej scény. Najbližšie sa kapela objaví napríklad aj na Camden Rocks Festivale a v lete sa ukáže na Hope & Glory Festivale v Liverpoole. 

V bratislavskej Fuge sa zastaví 29. mája v rámci svojej britsko-európskej koncertnej šnúry, ktorá pozostáva z takmer 30 zastávok po celej Európe. Koncerty tejto mladej kapely sú divoké, plné energie a nefalšovaného rock'n'rollu. Kapela v prvej polovici mája vydala nový singel I'm So Wet, ktorý určite predstaví aj na bratislavskom koncerte. Predkapelou bude domáce garage-punkové trio Genuine Jacks. Kapela z Nového Mesta nad Váhom nedávno absolvovala česko-slovenské turné so svojim aktuálnym albumom Candyland, ktorý pokrstila minulý rok v júni.


Redakciu Hudba.sk informovala za organizátorov koncertu informovala Karolína Švončinárová.

Foto: PR