Nicki Minaj propagáciu svojho nového albumu Queen nenecháva na náhodu, a tak po rokoch opäť spojila sily s nemenej úspešnou kolegyňou Arianou Grande. V skladbe Bed k sebe majú mimoriadne blízko a už teraz sa fanúšikovia môžu tešiť na poriadne odvážny videoklip.

V rámci svojej žánrovej kategórie už Nicki Minaj zdolala niekoľko rekordov, preto jej nikto nemôže mať za zlé, že sama seba označuje za novodobú kráľovnú hip-hopu. Za pár rokov na scéne sa už stihla objaviť aj na striebornom plátne, a dokonca si sadla aj za porotcovský stôl speváckej šou American Idol (SuperStar). Tu si niekoľkokrát skočila do vlasov s Mariah Carey, ktorá sedela na opačnej strane stola.

Svoj posledný album The Pinkprint, ktorý sa stretol s kladným prijatím u fanúšikov aj kritikov, vydala Minaj ešte v roku 2014, a práve tento rok naň chce nadviazať nahrávkou Queen. Štvrtú štúdiovku pôvodne avizovala ešte na jún tohto roka, pred pár týždňami však vydanie novinky odložila na 10. august. To však neznamená, že by jej fanúšikovia mali núdzu o novú tvorbu. Po trojici zverejnených skladieb Big Bank, Chun-Li Barbie Tingz zverejnila 35-ročná raperka a speváčka ďalší singel Bed.



Text, ktorý fanúšikov Ariany prekvapí

Ide už o jej tretiu štvrtú spoluprácu s Arianou Grande. Prvýkrát sa v jednej skladbe stretli ešte v roku 2014, kedy obe hosťovali v singli Bang Bang britskej speváčky Jessie J, a v tom istom roku speváčka hosťovala aj v raperkinej skladbe Get On Your Knees na spomínanom albume The Pinkprint. O dva roky neskôr si zase Ariana pozvala Nicki do singla Side to Side. Zaujímavosťou je, že videoklipy k Bang Bang aj Side to Side majú už viac ako miliardu prehratí. Dvojica si zjavne padla do oka a môžeme očakávať, že aj do tentokrát pôjde o pieseň, ktorá bude počas leta rotovať vo všetkých mainstreamových rádiách.

Nový singel Bed si Nicki Minaj otextovala sama, produkciu mal na starosti jamajský producent Supa Dups, ktorý v minulosti pracoval aj s Rihannou, Brunom Marsom, Johnom Legendom alebo Shakirou. V tvorbe kontroverznej raperky nie sú texty zo sexuálnym podtónom nič nové, no minimálne fanúšikovia Ariany Grande možno ostanú v šoku, keď si skladbu vypočujú. Minaj v nej rapuje o "jahodovej bielizni" a "krásnom telíčku" svojej kolegyne, kým nevinne pôsobiaca brunetka jej kontruje slovami: "Nenechaj ma čakať do rána... Mám posteľ s tvojím menom, mám bozk s tvojím menom, miluj ma dobre, miluj ma dole."

Už pri vypočutí skladby je jasné, že videoklip bude horúci. Potvrdzuje to aj krátka zverejnená ukážka, kde si speváčky spoločne užívajú letné radovánky v bazéne. Celý videoklip by mal byť zverejnený v najbližších týždňoch.


Nicki Minaj a Future mieria do Bratislavy

Nicki Minaj tento týždeň ohlásila svetové turné s názvom NickiHndrxx, na ktoré vyrazí už v septembri spoločne s americkým raperom Future. Na prekvapenie mnohých slovenských fanúšikov dvojica svoju hip-hopovú šou prinesie aj do Bratislavy - 22. Februára 2019 vystúpia v priestoroch Zimného štadióna Ondreja Nepelu. Pôjde len o druhý koncert v rámci európskej časti turné.

Autor: Dušan Marko
Foto: Twitter

Súvisiaci interpreti: Ariana Grande, Nicki Minaj