Po niekoľkých rokoch pôsobenia v rockových kapelách, sa spevák, skladateľ a textár Igor Holka rozhodol pustiť do vlastného sólového popového projektu. Prichádza s prvým singlom Snívam, ku ktorému zároveň zverejnil aj videoklip.

"Odmalička som sa venoval rockovej hudbe a jej tvorbe. Ako dozrievam, menia sa aj ľudia a prostredie, v ktorom sa pohybujem. Zrazu som si uvedomil, že mám svoj playlist plný mien ako Bruno Mars alebo z tých slovenských Adam Ďurica," prezradil Igor Holka. Veľkou zmenou prešli aj námety a texty jeho pesničiek, ktoré si píše sám.


"Pred desiatimi rokmi som bol bezstarostný mladý chalan, ktorého jedinou starosťou bolo baviť sa s kamošmi, naháňať baby a samozrejme, kapela. Dnes som už niekde inde a odráža sa to aj v mojej tvorbe." "Začal som tráviť viac času za klavírom a pohrávať sa aj s inými nástrojmi. Nové pesničky sú precítenejšie, melodickejšie a dovolím si tvrdiť že aj chytľavé," uviedol.

Jeho prvým singlom je pieseň Snívam, ku ktorej natočil aj videoklip. "Táto pesnička mi stála určitú dobu v šuflíku a čakala na svoju príležitosť. S úžasným kameramanom Patrikom z The DOPE production sme našli naozaj prekrásne miesta, ktoré svojou atmosférou dokonale zvýraznili pocit z celej pesničky. Čerešničkou na torte bola nádherná mladá herečka Francesca Nagyová, ktorej chcem poďakovať, že sa na to dala a spravila klip omnoho zaujímavejším a nádhernejším," dodal Igor Holka.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytol manažment Igora Holku. Text správy sme upravili.