Slovenský huslista Marco Rajt zverejnil oficiálny klip ku skladbe Waiting for Love, ktorá je coververziou hitu švédskeho producenta a dídžeja Aviciiho. O réžiu, scenár a post-produkciu vizuálu, v ktorom si v prvých minútach zahral aj hudobníkov syn, sa postaral Pierre Lexis.

"Táto skladba je jedna z mojich obľúbených. Je melodická, rytmická, vyžaruje z nej pravá radosť a dobrá nálada a hlavne v sebe nesie krásne posolstvo. V origináli sa v nej spieva o tom, že človek bol sklamaný z lásky a napriek tomu na ňu stále čaká. Sám som si prešiel ťažkým sklamaním v láske, ale tiež som sa nevzdal a verím, že láska si nájde každého z nás," povedal Marco Rajt.

Ako dodáva, ide o jeho prvý videoklip s filmovou podstatou. "Tento klip bol určite najnáročnejší, aký som zatiaľ natočil. Jeho tvorba bola závislá na mnohých faktoroch, ale mám skvelý tím, takže sme to zvládli pomerne rýchlo a s nadhľadom. Keď človek robí niečo, čo ho napĺňa a je obkolesený pozitívnymi ľuďmi, jeho práca sa mení na hobby a má z nej radosť," poznamenal hudobník.

Skladba, ktorú zaradil na svoj druhý album Master of Violin (2016) ako bonusovú, má preňho podľa vlastných slov špeciálny význam. Chcel by totiž prostredníctvom nej do sveta priniesť i kúsok svojho posolstva. "V dnešnej materiálnej dobe je väčšina vzťahov veľmi krehká. Pozeráme hlavne na seba, stále sa niekam naháňame, väčšinou sami nevieme kam. Človek musí občas vypnúť, nájsť si čas na seba a svojich najbližších. Láska a úcta je to, čo nás robí ľuďmi a na to by sme mali všetci pamätať," dodal.


Text: SITA + Hudba.sk
Foto: archív interpreta