Po úspešnom vydaní prvej piesne Moving On prichádza Adam Pavlovčin alias ADONXS s druhým singlom Game. Novinku zverejní spolu s vizuálom už tento piatok 19. augusta.


"Je to pre mňa najkomerčnejšia skladba, ktorá bude na mojom albume, a práve preto som ju chcel vydať ešte počas leta. Žánrovo ide o sentimentálny pop," prezrádza ADONXS o novinke. Hudobne sa na nej podieľal Oliver Fillner ako skladateľ a producent, pod produkciou sú podpísaní aj Marek Rakovický a Tomáš Lobb zo štúdia LVGNC. Autorom textu je samotný spevák.

"Game je pre mňa hra, ktorú väčšina z nás hráme v každodennom živote, je to hra, v ktorej sa umelec ocitne, keď vstúpi do sveta šoubiznisu. Často sa vyskytne aj v partnerskom a intímnom živote. Veľmi ľahko sa stávame bábikou pre niekoho a je náročné nájsť hranicu medzi tým, čo chceme, a tým, čo od nás vyžaduje okolie," dodáva Adam Pavlovčin k piesni, ktorá v piatok zverejní na všetkých digitálnych platformách a zároveň odpremiéruje aj ambiciózny videoklip.

Pripomeňte si jeho debutový singel Moving On, ktorý patril v prvej polovici leta medzi najhranejšie domáce skladby v slovenskom éteri.


Rozhovor: Víťaz SuperStar Adam Pavlovčin: Na pódiu som extrovert, v súkromí je to naopak

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytla PR manažérka Renáta Tomášová z vydavateľstva Warner Music.