Prešovská speváčka Katka Koščová s českou folkovou legendou Neřež pripravili pokračovanie úspešného spoločného koncertného ťaženia. Od 21. do 27. októbra spolu odohrajú klubové koncerty v siedmich slovenských mestách.

Program s názvom 30 rokov Nerez priniesie prierez celou tvorbou Zdeňka Vřešťála a Víta Sázavského od prvých spoločných pesničiek, cez spoluprácu s vynikajúcou pesničkárkou Zuzanou Navarou až po ich súčasnú tvorbu už pod názvom Neřež. Okrem najznámejších skladieb tejto formácie, akými sú určite pesničky Tisíc dnů, Kočky, Na dně, Za poledne, Černá voda, pripravuje Katka s Neřežom aj ďalšie piesne.

"Mnoho umelcov sa dnes bojí robiť samostatné koncerty, lebo majú strach, že nepríde publikum. Nám sa však potvrdil presný opak, z čoho máme neuveriteľnú radosť a tešíme sa na ďalšie spoločné vystúpenia," povedala na jar po úspešnej šnúre Koščová. Tá síce čaká svoje prvé bábätko, no pravidelne koncertuje. Fanúšikovia sa tak môžu tešiť na jesenné koncerty s Neřežom najmä v mestách, ktoré doteraz tento koncertný program nemali možnosť vidieť.

Rozpis koncertov "30 rokov Nerez" s Katkou Koščovou:

21. 10. - Trnava, Reštaurácia Sessler
22. 10. - Bratislava, KC Dunaj
23. 10. - Nitra, Music a Cafe
24. 10. - Piešťany, Kursalon
25. 10. - Trenčín, Piano Club
26. 10. - Žilina, Rondel Klub 23
27. 10. - Banská Bystrica, Klub HaD (Hudby a Divadla)

Počty vstupeniek a miest v klubových priestoroch sú obmedzené a už v týchto dňoch sa rýchlo predávajú. Predpredaj vstupeniek na miestach koncertov a v sieti Ticketportal.

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol Michal Pivovar, manažér Katky Koščovej.

Súvisiaci interpreti: Katarína Koščová, Nerez