Americká speváčka Madonna sa vyjadrila, že na novom albume by rada spolupracovala s francúzskym duom Daft Punk. Uviedla to v rozhovore s fanúšikmi na portáli Reddit, kde tiež prezradila, že novinka by mohla vyjsť na budúci rok.

"Možno bude nový album. Čakám, kým mi Daft Punk zavolajú naspäť," vyhlásila Madonna. Zrejme však album bude aj prípade, ak by jej francúzskeho duo nezavolalo. Už teraz totiž uviedla, že novinka by mohla obsahovať akustické a orchestrálne remixy jej starších skladieb. V rozhovore s fanúšikmi sa tiež vyjadrila, že by nikdy nenahrala rockový album.

Daft Punk sa tento rok vo veľkom štýle vrátili na scénu s albumom Random Access Memories (recenzia), ktorý je jedným z najpredávanejších albumov roka. Zvýšený záujem o ich produkciu potvrdil aj album Kanyeho Westa Yeezus, na ktorom Guy-Manuel de Homem-Christo a Thomas Bangalter spoluprodukovali štyri skladby, vrátane pilotného singla Black Skinhead či kontroverznej skladby I Am A God.

Prečítajte si: RAM od Daft Punku: Prelomový album alebo bublina roka?

55-ročná Madonna, ktorá patrí k najvplyvnejším hudobníčkam všetkých čias, vydala svoj posledný album MDNA v roku 2012. Okrem hudby sa venuje aj navrhovaniu šiat, písaniu kníh pre deti či filmu. Zahrala si napríklad vo filmovom muzikáli Evita (1996), za výkon v ktorom získala Zlatý glóbus. V roku 2011 sa v kinách objavila romantická dráma W.E., ktorú režírovala.

Pozrite si nový videoklip Daft Punk k singlu Lose Yourself to Dance a vypočujte si skladbu I Am A God Kanyeho Westa, na ktorej sa podieľali. Obe piesne sú akoby z dvoch rozdielnych hudobných svetov... Po ktorom asi túži Madonna?


Text: Hudba.sk (zdroj: SITA - Digitalspy.co.uk, archív)
Foto: Chris Pizzello/Invision/AP

Súvisiaci interpreti: Daft Punk, Madonna