Švédsky dídžej Avicii zverejnil videoklip k singlu You Make Me, ktorý je súčasťou jeho debutového albumu s názvom True. Vo videu tancujú mladí ľudia na kolieskových korčuliach v newyorskom klube, pričom pozornosť púta najmä krásna čašníčka, ktorú do tanca vyzve miestny frajer.

Ich spoločný "roller disco" tanec však neunesie jej žiarlivý expriateľ a v klube sa strhne bitka. Keď je po všetkom, ľudia sa vrátia opäť k tancu. Reakcie fanúšikov na videoklip sú rôzne, podľa mnohých sa vizuál pripomínajúci film Scott Pilgrim proti celému svetu (2010) ku skladbe vôbec nehodí. Posúďte sami.


Samotná skladba You Make Me je po megahite Wake Me Up s vokálom Aloe Blacca druhým singlom zo spomínanej štúdiovky True. Tá sa do predaja dostala v niektorých európskych krajinách už minulý piatok (13.9.), zatiaľ čo v USA vychádza až dnes. V piatok Avicii svoju novinku predstavil naživo v rámci aktuálneho ročníka iTunes festivalu, jeho vystúpenie nájdete v archíve. (viac info)

Hudobník, ktorý sa už predtým preslávil viacerými tanečnými nealbumovými singlami, na svojom debute mieša viacero hudobných žánrov. "Jednu skladbu som pripravil v spolupráci s Nileom Rodgersom a Adamom Lambertom, čiže v nej cítiť disco. Na druhej som zase pracoval s Imagine Dragons a pripomína klasickú hudbu. Ešte sú tam aj jazzová, rocková, funky či bluesová skladba," prezradil o svojom štúdiovom debute 23-ročný rodák zo Štokholmu, ktorý je podľa magazínu Forbes 6. najlepšie plateným dídžejom na svete za uplynulý rok.

Zdroj: SITA (Digitalspy.co.uk, archív), Hudba.sk
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Avicii