Kanadská speváčka Avril Lavigne zverejnila videoklip k novému singlu Let Me Go. Vo videu, v ktorom na rozdiel od mnohých predchádzajúcich klipov nechala naplno vyniknúť svoju ženskosť, hrá na klavíri a pritom spomína na svojho bývalého milenca. Toho stvárňuje jej skutočný manžel Chad Kroeger - spevák známej kapely Nickelback.

Obraz speváčky sa v klipe prelína so zábermi na neznámeho starého muža, ktorý hrá na gitaru a pritom mladne. Postupne sa ukáže, že starcom bol práve Kroeger. Frontman skupiny Nickelback, ktorý si s manželkou v skladbe aj zaspieval, je zároveň jej spoluautorom.

Pieseň Let Me Go je tretím singlom z pripravovaného albumu interpretky, ktorý dostal jednoduchý názov Avril Lavigne. Speváčka pritom v rozhovore pre americký magazín Bello pripustila, že sa s výberom názvu pre svoje nové CD trápila. Nevedela sa vraj rozhodnúť pre nič konkrétne, čo by vystihovalo celú platňu.

Novinka 29-ročnej Kanaďanky by sa mala dostať na trh 5. novembra. Na piatej štúdiovke rodáčky z Belleville spolupracovali okrem Kroegera aj Martin Johnson, David Hodges a tiež spevák Marilyn Manson, ktorý hosťuje v skladbe Bad Girl. Z albumu už zverejnila single a videoklipy Here's To Never Growing Up a Rock N Roll.


Avril Ramona Lavigne sa už ako pätnásťročná objavila na pódiu po boku speváčky Shanie Twain. V šestnástich podpísala dve zmluvy so spoločnosťou Arista Records v hodnote viac ako dva milióny dolárov. V roku 2002 prerazila na svetovej hudobnej scéne s albumom Let Go. Nasledovali albumy Under My Skin (2004), The Best Damn Thing (2007) a Goodbye Lullaby (2011). V júli tohto roka sa vydala za speváka Chada Kroegera z kanadskej skupiny Nickelback.

Zdroj: SITA
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Avril Lavigne, Nickelback