V rámci nového cyklu hudobných večerov V4 Music párty vystúpi 20. októbra v bratislavskom Majestic Music Clube maďarská heavymetalová legenda Pokolgép. Spolu s ňou sa predstavia aj rockeri a metalisti z Česka a zo Slovenska.

Zástupca Poľska bude žiaľ pri premiére originálneho konceptu V4 Music párty chýbať, nakoľko sa organizátori nevedeli dátumovo zladiť s viacerými poľskými metalovými formáciami. Napriek tomu ale fanúšikov čaká silný koncertný večer s legendami.

Za všetko hovorí fakt, že najmladšia z trojice kapiel, slovenskí Dorian Gray, tento rok oslavuje 25. výročie svojho fungovania na hudobnej scéne. Partia okolo gitaristu a speváka Vadima Bušovského v MMC vystúpi v rámci svojho narodeninového turné.

Zvyšné dve kapely sú na scéne už viac ako 30 rokov. Brnianski metalisti Titanic boli a stále sú pevným pilierom českej hard&heavy scény. Dali by sa označiť za veteránov, no za bicími uvidíte mladú krv, Martina "Marthusa" Škaroupka (hrával v Cradle Of Filth a Masterplan), ktorý kapele dáva nový rozmer.

Pokolgép je najznámejšia maďarská metalová formácia, ktorú fanúšikom netreba špeciálne predstavovať. Funguje už od roku 1980 a na konte má viac než dve desiatky albumov. Okrem svojich najväčších hitov predstaví aj novinky z aktuálnej štúdiovky.

Podujatie V4 Music párty má za cieľ priniesť kvalitnú hudobnú produkciu rôznych štýlov a žánrov z krajín V4. Prvýkrát sa tak stane už 20. októbra v MMC.

Vstupenky:  Predpredaj.sk

 
Redakciu Hudba.sk informoval projektový manažér cyklu Roland Koncz.

Foto: PR