Ellie Goulding plánuje v priebehu budúceho roka vydať nový album. Interpretka to potvrdila v rozhovore pre portál Digital Spy. "Jediná dôležitá vec, ktorej sa teraz venujem, je môj tretí album. Nevydám ho však skôr ako na budúci rok. Všetko tomu nasvedčuje," vyjadrila sa hudobníčka.

Hoci Goulding ešte z nového albumu nezverejnila žiaden singel, len nedávno sa objavila v piesni Outside, ktorú nahrala spoločne s dídžejom Calvinom Harrisom. Ku skladbe pochádzajúcej z Harrisovho nového albumu Motion už dvojica stihla natočiť aj videoklip.


Ellie Goulding je víťazkou ankety talentov BBC Sound of 2010 a držiteľkou BRIT Awards v kategóriách Critics' Choice a Britská interpretka. V roku 2010 vydala prvý album Lights, z ktorého pochádzajú single Starry EyedUnder The SheetsGuns And HorsesYour Song a The Writer.

Začiatkom októbra 2012 uviedla na trh druhú štúdiovku Halcyon, na ktorej sa nachádzajú single Anything Could HappenFigure 8 a Explosions. Obidve nahrávky dobyli britský albumový rebríček. Speváčka ponúkla aj reedície spomínaných dvoch počinov s názvami Bright Lights (2010) a Halcyon Days (2013). 

Zdroj: SITA, Digitalspy.co.uk
Foto: Facebook.com/elliegoulding

Súvisiaci interpreti: Ellie Goulding