Sninská rocková kapela The Now je na slovenskej scéne od roku 2008. Po dvoch rokoch od vydania poslednej skladby a ročnej pauze, počas ktorej sa kapela takmer rozpadla, sa vracia s novým singlom Kým si tu. Podľa slov jej členov prichádzajú v plnej sile a fanúšikom ponúkajú nový singel aj s videoklipom.

Kapela sa opäť vrátila do domovského štúdia Randal Group, kde na skladbe spolupracovala s gitaristom Jimim Cimbalom. Nová skladba nesie názov Kým si tu a jej jasný odkaz prezrádzajú samotní členovia: "Žite svoje sny, bojujte za ne, nevzdávajte sa a buďte tu pre tých, na ktorých Vám záleží, kým ste tu."

O vizuálnu stránku sa postaral Lukáš Bodnár a hlavnú úlohu si zahral semifinalista súťaže Hlas Česko Slovenska Tomáš Sučík.
Po prestávke sa skladba stala terajším krédom kapely ako sa vrátiť k svojim snom a tvoriť ďalej. "Mali sme prestávku a počas nej sme si vlastne všetci uvedomili, že zahadzujeme náš spoločný sen - tvoriť, robiť hudbu. Došlo nám, že bude veľká chyba, keď to necháme tak a táto skladba nás rozhodne nakopla pokračovať v tom, čo sme začali a čo máme radi," prezrádza gitarista Jimi Harničár.


Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytol Pavol Drá z Randal Group Production.