Stále svieži veterán slovenského hip-hopu Vec vydáva nový album Stereo Farbo Slepo. V nedeľu večer ho zverejnil v digitálnej verzii na bandcampe, CD by malo byť v predaji už tento týždeň a vinyl od januára. Jednou z osemnástich skladieb na albume je aj novinka s názvom Kúsky mňa, ku ktorej Vec zverejnil svoj najnovší videoklip.

Vec patrí k najvšestrannejším hip-hopovým interpretom na území bývalej federácie - je raperom, producentom aj skvelým DJom s prehľadom v rôznych hudobných žánroch. To odráža aj album Stereo Farbo Slepo, Vec sám seba hneď na začiatku platne označuje za "bastarda" v rôznych významoch.

Vydanie Vecovho tretieho sólového albumu bolo pred pár dňami avizované novým singlom a videom Placebo s hosťujúcim Jurajom Benetinom z kapely Korben Dallas. Na zozname ďalších hostí sú aj Supa (Moja Reč) a Vladimír 518 (PSH), Škrupo, speváčka Sash, Marián Čekovský či dokonca Peter Lipa.

Vec svoj album propaguje čerstvým videoklipom Kúsky mňa, v ktorom sa cez tričká vracia k momentom zo svojej minulosti. O samotnom albume, ktorý si môžete vypočuť aj zakúpiť nižšie, hovorí: "Táto hudobná sínusoida je výsledkom mojich pocitov a inšpirácií za posledné štyri roky. Pomohlo mi s ňou zopár mojich obľúbených interpretov a obal má na svedomí Vladimír 518 a jeho ludia. Pokiaľ si ho kúpite v akejkoľvek forme patrí vám moja vďaka."

Viac informácií nájdete na Vecovom novom webe samsystem.sk.

Vec feat. Škrupo - Kúsky mňa


Zdroj: EMI, Facebook.com/ozajstnyVec
Foto: Facebook.com/ozajstnyVec

Súvisiaci interpreti: Vec