Pripravovaná siedma štúdiovka americkej numetalovej kapely Linkin Park by mala vyjsť tento rok. Vo videu, ktoré skupina zverejnila prostredníctvom sociálnej siete Facebook, to prezradil člen Mike Shinoda.

Hudobník, spevák a raper naživo odpovedal na otázky fanúšikov, niektorí chceli vedieť, ako pokračujú práce na zatiaľ nepomenovanej nahrávke. "Ide to dobre. Myslím si, že nový album by mohol vyjsť v druhej polovici tohto roka. Máme rozpracovaných niekoľko skladieb, ale zatiaľ sú to iba texty a melódie. Ešte nemajú ani názvy. Brad a Chester (gitarista Brad Delson a spevák Chester Bennington) za mnou chodia často do štúdia a mám pocit, že začíname veľmi dobre. Všetci sme radi, kam to smeruje," uviedol Shinoda.

Formácia svojich fanúšikov zatiaľ naposledy potešila štúdiovkou ešte v roku 2014, keď vydala nahrávku The Hunting Party. Bennington bol v posledných rokoch aj spevákom skupiny Stone Temple Pilots, no na jeseň minulého roka oznámil, že sa chce naplno venovať svojej domovskej kapele, ktorá má tento rok 20. výročie.

Zdroj: SITA (Nme.com), archív Hudba.sk
Foto: Facebook.com/linkinPark

Súvisiaci interpreti: Linkin Park