Slovenská vokálna skupina For You zverejnila videoklip k autorskej skladbe Luciusa Szikoru s názvom I’ll Find You. Text piesne hovorí o láske na prvý pohľad, pocitoch a nostalgických spomienkach na romantické stretnutie dvoch ľudí. Skladba plná emócií uzatvára ich najnovší album s názvom Hello, ktorý vyšiel 14. apríla.

"S myšlienkou prerobiť túto pieseň do a capella verzie sme sa pohrávali už minulý rok tesne po vydaní pôvodnej verzie. Napokon sa pieseň dostala na náš nový album, z čoho mám nesmiernu radosť a je pre mňa veľkou cťou, že aj ostatní členovia skupiny tejto piesni od prvého momentu verili," hovorí spevák Lucius.

Vizuál k piesni bol nakrúcaný v industriálnych priestoroch nitrianskej kaviarne Záhir Promenáda. Skupina tentokrát stavila na jednoduchý vizuál, ktorý ešte viac podčiarkuje náladu skladby. O celé vizuálne spracovanie videoklipu na postaral dvorný kameraman skupiny For You Jakub "Točič" Chochula. "S Jakubom sa nám výborne spolupracuje, o čom svedčí veľa
videoklipov, ktoré pre nás vytvoril. Oceňujem jeho kreativitu a nápady priamo na mieste. Čo sa týka videoklipu I'll Find You, presne odhadol atmosféru a intimitu skladby, klip sa preto výborne pozerá a ešte lepšie počúva," dodáva člen skupiny Andrej Mann.

Skupina For You už o pár dní vyráža na turné s názvom Hello Tour, s ktorým sa predstaví v šiestich mestách po Slovensku a Čechách. Prípravy na turné v týchto dňoch vrcholia a fanúšikovia sa môžu tešiť okrem svetoznámych hitov v a capella štýle aj na zaujímavých hostí, vrátane operného zoskupenia Opera Trio v Dunajskej Strede a speváka Martina Haricha v Bratislave a Brne.


For You Acapella – Hello Tour 2023

23.4. Tvrdošovce – Kultúrny dom, vstupenky na Predpredaj.sk
27.4. Dunajská Streda – MSKS Benedeka Csaplára
10.5. Bratislava – Dom kultúry Ružinov - vstupenky na Predpredaj.sk
11.5. Brno – Metro Music Bar
17.5. Žilina – Smer Klub 77 - vstupenky na Predpredaj.sk
1.6. Košice – FUGA – Kultúrne centrum kresťanov (Presunutý koncert z 20.4.)

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytol za kapelu For You Andrej Mann.