Americká hudobníčka Laura Pergolizzi alias LP vydá 29. septembra svoj siedmy štúdiový album s názvom Love Lines. Oznámila ho aktuálnym singlom Golden, ku ktorému zverejnila aj žiarivý videoklip, v ktorom sa umelkyňa ocitá v dome, kde stretnie niekoľko žien zahalených len v zlatej farbe. Tie majú byť pripomienkou jej minulých vzťahov.

"Sme zlatí. Nie sme zlomení," spieva LP v refréne energického popového singla, v ktorom okrem jej nezameniteľného vokálu vyniká aj odkaz sebalásky.

"Toto je podstata mňa a toho, čo som celý život robila, kultivovala a snažila sa pochopiť a prísť na to. Aj ako človek mám pocit, že som stále hustejšia a koncentrovanejšia. Každým posratým rokom som to viac ja. Som ako tá káva, do ktorej musíš pridať vodu, lebo má 15-krát väčšiu silu," hovorí LP o novinke Golden.

Album Love Lines prinesie dvanásť skladieb, na ktorých LP spolupracovala s austrálskou kapelou 5 Seconds of Summer, Ashtonom Irwinom, kanadsko-americkou rockovou skupinou Palaye Royale, Andrewom Berkeleym Martinom a producentom a skladateľom Matthewom Paulingom. Album ponúkne podľa hudobníčkinych slov premyslený pohľad na jej vlastné životné skúsenosti, vrátane partnerských a rodinných vzťahov.

Už teraz je album k dispozícii na predobjednávku na webovej stránke LP.

Tracklist albumu Love Lines:

  1. Golden
  2. Wild
  3. Dayglow
  4. Long Goodbye
  5. Love Lines
  6. Hello
  7. One Like You
  8. Love Song
  9. Big Time
  10. Blow
  11. Burn it Down
  12. Hold the Light


Text: Hudba.sk (zdroj: Warner Music)