Autocamping v obci Jelenec pri Nitre bude aj tento rok hostiť elektronický festival Ghymtech. Jeho ôsmy ročník sa uskutoční 17. júla a prináša viacero zmien zameraných na zvýšenie kvality nielen čo sa týka technickej stránky ale aj vybavenosti areálu. Okrem pridaného pódia, nového zvukového systému a veľkoplošných obrazoviek sa môžete tešiť aj na medzinárodný lineup.

Kompletnou zmenou prešli tento rok aj vizuály festivalu. Najväčšou novinkou je však druhé pódium, vďaka ktorému si budú môcť návštevnici Ghymtech Festivalu prvýkrát užiť okrem techna aj štýly ako house, tech-house alebo EDM.

Navyše sa organizátori tento rok môžu pochváliť aj vôbec prvým zahraničným hosťom v histórii festivalu. Do obce Jelenec (názov akcie je odvodený od jej historického názvu Gýmeš, rovnako sa volá aj neďaleká zrúcanina hradu, pozn. red.) zavíta zvučné meno svetovej techno scény Fernanda Martins. Sympatická brazílska dídžejka a producentka si získala rešpekt dídžejských kolegov, promotérov a fanúšikov vďaka skvelej technike mixovania, charizme a výbornej komunikácii s davom. Okrem nej bude Blue stage hostiť aj top mená slovenskej techno scény ako sú Toky, Boss, Elsy, Matthew, Bari, Qwerty a Jajo.


Nové pódium nesie názov Red stage a svojím obsadením nijako nezaostáva za svojím modrým bratom. Predstavia sa na ňom popredné mená domácej tanečnej scény ako Milan Lieskovský, Emtydee, Tamira, Johnny De City a The Grandpa. Návštevníkov čaká aj kvalitná gastro zóna, kde si na svoje prídu mäsožravci aj vegetariáni, a vydýchnuť si budete môcť v novej chillout zóne. Ak chcete podujatie podporiť, určite navštívte aj stánok s festivalovým merchom, kde nájdete rôzne kúsky oblečenia so štýlovým "jelením" logom.

Priamo v areáli festivalu bude stanové mestečko, kde sa môžete zložiť po pretancovanej noci. Pre náročnejších sú neďaleko areálu dve ubytovacie zariadenia s možnosťami ubytovania pre jednotlivcov aj pre skupiny. Prírodný areál Autocampingu, v ktorom sa festival každoročne koná, prešiel v posledných rokoch renováciou a návštevníkom ponúka ešte lepší servis. Môžete si tak vychutnať svoju obľúbenú hudbu v unikátnej atmosfére priamo pod korunami stromov na okraji lesa. Cez deň si zase môžete vyčistiť hlavu na potulkách v  pohorí Tribeč, ktoré si v ostatných rokoch získalo veľkú pozornosť turistov aj vďaka knihe a filmu Trhlina.

vizuál festivalu Ghymtech Zdroj: PR

Ghymtech Festival 2020
sobota 17. 7. 2020, 19:00
Autocamping Jelenec pri Nitre

Lineup:

Blue stage:
 Fernanda Martins, Toky, Boss, Elsy, Matthew, Bari, Qwerty, Jajo.
Red stage: Milan Lieskovský, Emtydee, Tamira, Johnny De City, The Grandpa.

Vstupenky:  

Všetky podrobnosti nájdete na stránkach www.facebook.com/ghymtech, instagram.com/ghymtech_festival a na Facebook evente.

Zdroj: PR článok/Predpredaj.sk (Hudba.sk edit)
Foto: Facebook.com/djfernandamartins