Speváčka Katy Perry, ktorá podľa vlastných slov prechádza veľkými zmenami, odhalila ďalší kúsok zo svojho štvrtého albumu. Nová skladba Dark Horse však nie je ďalším singlom, slúži iba ako "fanúšikmi vybratá ochutnávka".

Po tigrovi prichádza na rad kôň. Aj takto zoologicky poňala Katy Perry svoj nový album Prism. Práve Dark Horse je najnovším počinom z dielne americkej speváčky. Spolupracuje na ňom s vychádzajúcou hviezdou amerického hip-hopu - raperom Juicy J. Hudbu produkoval Dr. Luke, ktorý sa naposledy postaral aj o Wrecking Ball od kontroverznej Miley Cyrus

Speváčka, momentálne so singlom Roar okupujúca vrchol rebríčka UK Chart, koncom augusta ponúkla fanúšikom úryvky dvoch trackov z novej kolekcie. K celej "operácii" však nezabudla dodať: "Vybratá skladba nemusí byť mojím najnovším singlom, iba ochutnávkou toho, čo má pre vás Prism prichystané. Takže, hlasujte!". Napokon práve pohodová "pohupsávačka" zvíťazila nad tanečnou Walking On Air, ktorá bude tiež súčasťou štúdiovky pripravenej na vydanie. 

Prečítajte si: Neodolateľná Katy Perry: V novom klipe je kráľovnou džungle!


Autor: Marek Majzon
Foto: Capitol Records

Súvisiaci interpreti: Katy Perry