Americká speváčka Beyoncé opäť prekvapila svojich fanúšikov. Celosvetovo uznávaná a obľúbená diva nezvykne len tak spolupracovať na cudzích singloch, ale keď tak urobí, stojí to za to. Svoje o tom vie aj producent Naughty Boy, ktorý chystá druhý album a na jeho pilotný singel "sa pozvala" práve hviezda takéhoto formátu.

Dnes mal na internete premiéru nový singel britského producenta s umeleckým menom Naughty Boy. Pripravuje sa totiž na vydanie nástupcu debutovej nahrávky Hotel Cabana (2013),  na ktorej hosťovali okrem Emeli Sandé aj Sam Smith alebo Ed Sheeran. Teraz si však otec singla La La La nastavil latku podstatne vyššie. Na novinku - zatiaľ bez zverejneného názvu, dátumu vydania a väčšiny hostí - si "musel pozvať" novodobú ikonu popu Beyoncé.

Na baladu o nestrácaní samého seba po strate toho najmilovanejšieho lákal Naughty Boy už pred dvomi dňami prostredníctvom Instagramu a Twitteru. Tridsaťročný rodák z Watfordu ponúkol k svojmu najnovšiemu singlu s názvom Runnin' (Lose It All) aj videoklip, v ktorom k sebe bežia muž a žena pod vodou. O réžiu snového vizuálu, ktorý je prvým klipom k piesni s Beyoncé bez Beyoncé, sa postaral Charlie Robins (Klangkarussell - Netzwerk).

Ako vôbec k spolupráci medzi producentom pakistanského pôvodu a interpretkou hitu Drunk in Love prišlo? Britský denník Sun tvrdí, že speváčke sa singel, v ktorom pôvodne figuroval len neznámy spevák Arrow Benjamin, zapáčil do takej miery, že sa rozhodla s jeho tvorcom skontaktovať a na nahrávku pridať. Odmietnuť Beyoncé by bol hriech, a tak sa nečakaný featuring podaril. Podľa britských médií to stále nie je všetko a popová diva sa prihovorila u manžela Jay Z-ho, aby si producenta nechali pod značkou Roc Nation (Rihanna, Rita Ora).


Naughty Boy, občianskym menom Shahid Khan, je známy aj vďaka spolupráci so speváčkou Emeli Sandé. Jeho hudobný talent v minulosti využili aj Leona Lewis, JLS, Cheryl Cole, Jennifer Hudson, Alesha Dixon či Tinie Tempah. Predvlani v auguste vydal spomínaný debutový album s názvom Hotel Cabana, z ktorého pochádzajú single Wonder, Lifted, Think About It a tiež hit La La La. Nahrávka sa v britskom albumovom rebríčku dostala najvyššie na druhú priečku.

Autor: Marek Majzon (zdroj: SITA, The Sun)
Foto: Facebook.com/beyonce / Facebook.com/NBoyMusic

Súvisiaci interpreti: Beyoncé, Naughty Boy