Sviežim singlom Together s ozvenami končiaceho sa leta sa pripomína charizmatická česká speváčka Debbi, ktorá aktuálne hviezdi v populárnej televíznej šou Tvoje tvář má známý hlas. Autorkami piesne sú stále vyhľadávanejšia skladateľka Patricie Fuxová a basgitaristka Nela Sasková, ktorá s Debbi hrá v jej sprievodnej skupine.

"Je to taká dievčenská záležitosť," hovorí 26-ročná speváčka o novinke Together. Pesničku jej prvýkrát pustila jej basgitaristka Nela Sasková. "Nela sa na nej autorsky podieľala a ja som sa do nej okamžite zamilovala. Už dlho sa mi nestalo, že by som si nejakú pieseň tak rýchlo obľúbila. Stala sa pre mňa skutočne srdcovou záležitosťou," neskrýva Debbi svoje nadšenie.

Veľký autorský podiel na jej novom singli má aj Patrícia Fuxová, hlavná tvár dievčenskej skupiny Vesna. Ako skladateľka spolupracovala s významnými osobnosťami českej pop music ako Lucie Bílá, Karel Gott, Václav Neckář alebo Ilona Csáková. Súčasný popový zvuk má na svedomí producent Ondřej Turták alias ODD a anglický text vzišiel z pera dvojice Tomáš Dvořák a Alasdair Bouch.


Pre Debbi je novinka druhým tohtoročným singlom. Na jar vydala pieseň Lighthouse, ktorá sa prebojovala do prvej desiatky najhranejších domácich skladieb v Čechách.

Jeseň bude pre talentovanú červenovlásku v znamení divácky veľmi obľúbenej televíznej šou Tvoje tvář má známý hlas (u nás Tvoja tvár znie povedome). Debbi sa v nej každý týždeň premení na niektorú z hviezd domácej či svetovej hudobnej scény, na čo sa podľa vlastných slov veľmi tešila. "O účasti v tejto šou som vždy snívala. Myslím, že bude naozaj zábavné vžiť sa do kože niekoho iného. Pre divákov aj pre mňa," povedala ešte pred začiatkom šou.

Zatiaľ boli odvysielané dve časti, v ktorých sa zahrala na speváčku LP a rapera Eminema.


Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytol Tomáš Karpel z vydavateľstva Universal Music. Tlačovú správu sme upravili a doplnili.

Súvisiaci interpreti: Debbi