Írska kapela U2 zrušila hosťovanie v televíznom programe The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Dôvodom odstúpenia od zámerov propagovať svoju novú štúdiovku Songs Of Innocence (2014) je zranenie ruky frontmana Bona. 54-ročný hudobník mal údajne nehodu na bicykli, ktorá si vyžiada operáciu.

"Zdá sa, že naše hosťovanie v Tonight Show musíme urobiť inokedy. Máme dolu jedného muža," uviedla formácia na svojej oficiálnej webstránke. "Bono si zranil ruku pri páde na bicykli v Central Parku a potrebuje operáciu. Sme si istí, že bude rýchlo v poriadku, takže sa vrátime. Ďakujeme Jimmymu Fallonovi a všetkým, čo sa podieľajú na šou, za pochopenie," napísali členovia kapely The Edge, Adam Clayton a Larry Mullen.

Skupina U2 mala v spomínanej šou vystupovať pravidelne od dnes až do piatku 21. novembra. Hudobníci sa mali taktiež objaviť v komediálnych skečoch a materiáloch určených iba pre internet. U2 sa už v tejto talkšou predstavili vo februári, pričom vtedy zahrali na streche newyorského mrakodrapu GE Building. Správa o nehode Bona prišla len pár dní po tom, čo na spevákovom súkromnom lietadle odpadli počas letu dvere batožinového priestoru. K incidentu došlo v stredu 12. novembra, keď spevák letel z Dublinu do Berlína. Posádka lietadla sa o tom dozvedela až po pristátí.

TIP: Bono sa ospravedlnil, že U2 poskytli album zdarma. Kto by ho inak počúval?


Zdroj: SITA
Foto: AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

Súvisiaci interpreti: U2