Už o mesiac sa ikonická slovenská speváčka a skladateľka Marika Gombitová vráti na koncertné pódium. V októbri prekvapila fanúšikov v bratislavskej NTC aréne na koncerte Tribute to Miro Žbirka 70, v nedeľu 18. decembra sa na tom istom mieste predstaví s vlastným programom a hosťami.


Veľký predvianočný koncert dostal názov podľa slovenského hitu storočia - Vyznanie Mariky Gombitovej. Návštevníci koncertu sa môžu tešiť na prierez tvorby legendárnej speváčky a skladateľky a vystúpenia exkluzívnych hostí. V nedeľu 18. decembra si s ňou prídu zaspievať Janko Lehotský, český skladateľ a spevák Richard Pachman, Kandráčovci a talentovaný David Žbirka, s ktorým vystúpila aj na spomínanom koncerte k Mekyho nedožitej sedemdesiatke.

Takmer dvojhodinový program bude veľkou oslavou slovenskej hudby a a silným emotívnym zážitkom, ktorý určite umocní aj atmosféra zlatého nedeľného večera pred Vianocami. Program otvorí skladba Študentská láska, s ktorou Marika Gombitová už na začiatku svojej speváckej kariéry v roku 1978 získala Zlatú Bratislavskú lýru. Po nej sa rozkrúti kolotoč známych skladieb a hitov zo všetkých jej albumov ale aj z éry Modusu chýbať nebudú ani obľúbené piesne z filmového muzikálu Neberte nám princeznú.

"Bolo naozaj náročné zostaviť program, pretože všetky moje skladby sú mi veľmi blízke. Pomohli mi želania fanúšikov, ktorí mi stále píšu, ktoré sú ich najobľúbenejšie," hovorí o výbere skladieb Marika Gombitová. "Veľmi sa na koncert, hostí, ale hlavne na divákov a fanúšikov teším. Som nesmierne šťastná, že si konečne budeme môcť všetci spolu zaspievať a urobiť si tak nezabudnuteľnú atmosféru a krásny a výnimočný predvianočný večer," dodáva 66-ročná speváčka.

Vstupenky na koncert sú takmer vypredané, s ich kúpou preto netreba dlho otáľať. Všetky podrobnosti nájdete na oficiálnej stránke speváčky www.marikagombitovaofficial.com.

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytol PR manažér Rado Mešša. Tlačovú správu sme upravili a doplnili.

Súvisiaci interpreti: Marika Gombitová