Zdá sa, že členka skupiny The Black Eyed Peas, speváčka Fergie, má zálusk na letný hit. K singlu Life Goes On, v ktorom do jemne tropického beatu v štýle Major Lazer uvoľnene spieva o tom, ako život po rozchode plynie ďalej, totiž nakrútila videoklip, ktorý je ako stvorený pre letnú sezónu. Len škoda, že ho vydala uprostred zimy...

Fergie, ktorá už dva roky presúva vydanie svojho comebackového sólového albumu Double Dutchess, v novinke jazdí v kabriolete po pobrežných cestách a berie stopujúcich ľudí. Na konci sa spoločne všetci zabávajú pri veľkej vatre na pláži, nechýba ani kúpanie pri západe slnka, resp. neprirodzené pózovanie v plytkej vode. Celkovo je klip plný product placementu postavený najmä na lascívnych gestách a záberoch, ktorými chce speváčka ukázať, že aj žena po štyridsiatke a pôrode môže byť sexi. To bolo aj hlavnou témou jej predchádzajúceho singla M.I.L.F. $.

Pri novinke nie je jasné, či speváčka dúfa, že skladba bude pre mainstreamové rádiá aktuálna až do leta 2017 alebo či sa nebodaj nechce zamerať špeciálne na austrálsky trh, keďže u "protinožcov" práve začína leto. V každom prípade ide o pesničku s celkom sľubným hitovým potenciálom, aj keď do éteru neprináša nič nové. Najviac prekvapí speváčkin rap v poslednej tretine piesne, keďže takto sme ju ešte nepočuli. Otázne je, či to fanúšikovia budú považovať za žiadaný progres. Album Double Dutchess by mal vyjsť začiatkom budúceho roka, ale ruku do plážového ohňa by sme za to nedali.


Fergie Duhamel, pôvodným menom Stacy Ann Ferguson, si ako dieťa zahrala vo viacerých filmoch a seriáloch. V rokoch 1991 až 2001 pôsobila v dievčenskej skupine Wild Orchid, s ktorou vydala tri albumy. Po odchode z nej sa v roku 2003 pridala k spomínanej formácii The Black Eyed Peas, s ktorou má na konte zatiaľ štyri albumy.

V roku 2006 vydala sólový debut The Dutchess s hitmi ako London Bridge, Fergalicious, Glamorous či Big Girls Don't Cry. Nahrala tiež pieseň A Little Party Never Killed Nobody (All We Got), ktorý je súčasťou soundtracku filmu Veľký Gatsby (2013). Sólový comeback ohlásila v roku 2014 singlom L.A. Love (La La).


Text: Hudba.sk (zdroj: SITA - Aceshowbiz.com, archív)
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Fergie