Barbadoská speváčka Rihanna údajne spolupracovala na plnej verzii svojej skladby Birthday Cake s expriateľom Chrisom Brownom. Remix pôvodne len vyše minútovej piesne z albumu Talk That Talk by mal vyjsť 20. februára, keď hviezda oslávi 24. narodeniny. Podľa portálu MissInfo.tv už obaja nahrali vokály pre novú verziu a Brown by sa mal objaviť aj vo videoklipe.

Rihanna a Chris Brown sa rozišli v roku 2009, keď ju spevák fyzicky napadol. Za svoj čin dostal päťročnú podmienku, 180 dní verejnoprospešných prác a musel tiež absolvovať ročný program o rodovo podmienenom násilí. Dvadsaťdvaročný spevák na svoju priateľku zaútočil po tom, ako si v jeho telefóne prečítala správu od inej ženy a pohádali sa.

Rihanna musela pre zranenia zrušiť plánované vystúpenie na ceremoniáli udeľovania hudobných cien Grammy v ten večer. Brown sa jej neskôr za útok a vyhrážanie verejne ospravedlnil a žiadal o odpustenie. Šesťnásobná držiteľka Grammy ho údajne pozvala na oslavu svojich narodenín, ktorá sa uskutočnila tento utorok a podľa hostí sa k sebe správali priateľsky.

Rihanna - Birthday Cake (audio)

Zdroj: SITA
Foto: Rihannanow.com

Súvisiaci interpreti: Rihanna