Ambiciózna slovenská kapela landless vydala nový videoklip ku skladbe Nobody. Pieseň je o sebareflexii a uvedomovaní si vlastných chýb. Novinka v sebe nesie jasné posolstvo - každý z nás robí chyby, každý z nás má určité charakterové nedostatky a nedokonalosti.

Nobody je energická skladba s modernými elektronickými prvkami, v ktorej však sa nachádzajú aj prvky "heavy" dravosti, tvrdých gitár a gitarových vyhrávok, ktoré sú pre landless typické. Samotný vizuál klipu je ladený do modrej a ružovej farby s množstvom svetiel a efektov a celkovo k novinke príjemne pasuje.

"Pri tvorbe skladby Nobody sme mali v hlave myšlienku, že chceme vytvoriť veľmi silnú a chytľavú skladbu, ktorú si ľudia budú pospevovať aj dlho po jej vypočutí. To, či sa nám to podarilo, samozrejme ešte nevieme, ale jednoznačne môžeme povedať, že s celkovým výsledkom sme veľmi spokojní," hodnotí tvorbu skladby spevák Ladislav Mikoláš. Kapela plánuje v priebehu roka vydať viacero singlov a videoklipov. Ku koncu roku avizuje aj vydanie debutového albumu.


Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytli členovia formácie landless. Text správy sme upravili.