Populárny DJ a producent David Guetta obdržal britskú výročnú hudobnú cenu Brit Awards v kategórii Producent roka. Minulý rok rázne odmietol úvahy o tom, že sa jeho kariéra neuberá správnym smerom. Nahral niekoľko úspešných singlov a počas slávnostného večera odohral medley, v ktorom zaznel minuloročný tanečný banger Crazy What Love Can Do aj prerábka I'm Good (Blue).


K prekvapeniu všetkých však v londýnskej aréne slávneho producenta nesprevádzala Bebe Rexha, ale jednu z najstreamovanejších skladieb roka 2022 odspieval Sam Ryder. Len krátko predtým, než si prevzal cenu pre víťaza, vydal David Guetta spolu s Jasonom Derulom novinku Saturday/Sunday. Symbolicky tým zamieril smerom k ďalším úspechom v novom roku.


Singlovo sa Jason Derulo naposledy predstavil minulý rok v lete, keď s Kodak Blackom zverejnil pieseň Slidin’. Teraz sa vracia v kolaborácii s Davidom Guettom. Sviežou house-popovou skladbou Saturday/Sunday nadväzujú na niekdajšiu spoluprácu na globálnom hite Goodbye, kde im naviac sekundovali Nicki Minaj a Willy William.

V oficiálnom prehlásení si Guetta spoluprácu s Derulom pochvaľuje: "Je to skladba, ktorú milujem. Som šťastný, že sme sa s Jasonom dali znovu dokopy práve na tejto piesni." Derulo predstavil singel fanúšikom len deň pred Super Bowlom počas víkendového NFL TikTok Tailgate vystúpenia.

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla Renáta Tomášová z vydavateľstva Warner Music. Text správy sme upravili.

Súvisiaci interpreti: David Guetta, Jason Derülo