Slovenská kapela Horkýže Slíže v pondelok zverejnila videoklip k piesni Nazdar!!! Ide už o štvrté video k skladbám z nahrávky St. Mary Huana Ganja (2012), keď predtým nakrútili klipy k singlom Mám V P.... Na Lehátku, Terárium a Nerob!!!.

Príbeh toho najnovšieho sa odohráva na jednom nitrianskom sídlisku, kde sa spevák Peter "Kuko" Hrivňák snaží istému pánovi pripomenúť ich dávnu príhodu, ktorú by však on pred manželkou radšej nerozoberal. Režisérom videoklipu je Adam Felix, kameru mal na starosti Peter Dúžek a produkciu Juraj Spišák. Na príprave klipu sa podieľali aj Martina Černáková, Zuzka Nahálková, Tomáš Gregor a niekoľko hercov.

Prečítajte si: Horkýže Slíže nesklamali, St. Mary Huana Ganja je hudobným šialenstvom


Horkýže Slíže čakajú v nasledujúcich dňoch ďalšie české vystúpenia v rámci turné Horkýže Slíže hľadajú talent! Už 20 rokov. Na Slovensku budú opäť koncertovať od 5. do 27. apríla, kedy sa postupne predvedú v Martine, Dolnom Kubíne, Handlovej, Topoľčanoch, Michalovciach, Sabinove, Banskej Bystrici a Nitre. Ich hosťami na šnúre sú kapely Slobodná Európa a Dilemma, pričom v Handlovej, Topoľčanoch, Michalovciach a Sabinove ich bude sprevádzať aj skupina BijouTerrier.

Prehľad najbližších slovenských koncertov Horkýže Slíže:

5. 4. - Martin, Športová hala
6. 4. - Dolný Kubín, Zimný štadión
12. 4. - Handlová, Športová hala
13. 4. - Topoľčany, Kultúrny dom
19. 4. - Michalovce, Športová hala
20. 4. - Sabinov, Športová hala
26. 4. - Banská Bystrica, Zimný štadión
27. 4. - Nitra, Športová hala Klokočina

Zdroj: SITA
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Horkýže Slíže