Skupina No Name pripravuje pre fanúšikov videoklip k skladbe Povedz mi. Nakrúcal sa v Prahe a jeho témou je konfrontácia vnútorných svetov dvoch ľudí, pričom hlavnými postavami sú baletka a skateboardista. Na premiéru klipu si treba počkať dva týždne, už teraz však kapela zverejnila niektoré zábery.

Z členov kapely sa vo videoklipe objaví len líder skupiny Igor Timko. "Za kapelu som v klipe iba ja, po tých rokoch razíme ideu, že nemusíme byť za každú cenu všetci vo videoklipe. Už samotná pieseň Povedz mi naznačuje istý dialóg medzi dvomi bytosťami. Konfrontácia vlastného sveta so svetom toho druhého dokáže ľudí spojiť a k tomu sme sa dopracovali aj v deji klipu," vysvetlil Igor, ktorý sa kvôli filmovaniu poriadne nacestoval.

"Režisér klipu určil, že sa bude nakrúcať v metre a v exteriéroch Prahy. Bolo to náročné, pretože som si z Prahy ešte odskočil odohrať koncert v Ostrave. Takže som mal za sebou 1500 kilometrov počas štyroch dní. Do Košíc som prišiel totálne unavený, ale zato s výborným pocitom, že máme ďalšie pekné video," hovorí s úsmevom spevák, ktorý sa už o 10 dní s muzikálom Móric Beňovský predstaví v Slovenskom národnom divadle.

videoklip Povedz mi Zdroj: Youtube

Režisérom unikátneho videa sledujúceho dve postavy súčasne je Juraj Lehotský, ktorý je spolu s Marekom Kubošom väčšinový autor klipov No Name. "Za kamerou stál pre nás rovnako overený a kvalitný človek - Tomáš Stanek. Produkciu klipu zvládla na výbornú Miška Jeleneková a rád spomeniem aj ľudí z nášho manažmentu Filipa a Reginu, ktorý pomáhali ako sa dalo," prezradil o klipe, ktorého hlavnými postavami klipu sú baletka Anna Vágnerová a skateboardista Jiří Hronek.

Pieseň Povedz mi je prvým singlom z pripravovaného ôsmeho štúdiového albumu, ktorý No Name vydajú na jeseň tohto roka. Skladba je o tom, ako si ľudia komplikujú život a pritom prehliadajú sféry skutočného šťastia. Autormi piesne sú bratia Dušan (gitara) a Igor. Okrem nich sú členmi kapely aj ďalší dvaja Timkovci Ivan (bicie) a Roman (gitara). Zostavu dopĺňajú Vilo Gutray (basa) a Zoli Sallai (klávesy). Podľa Igorových slov na novom albume pracujú všetci spoločne.


Informácie a fotografie portálu Hudba.sk poskytla Nora Krchňáková z agentúry Propaganda House. Článok bol upravený redakciou.

Súvisiaci interpreti: No Name