Americká speváčka Christina Aguilera potvrdila správy, že nahrá duet so spevákom a producentom Cee Lom Greenom. Ich spoločná pieseň sa objaví na Aguilerinom pripravovanom albume. "Z nahrávania so Cee Lom som nadšená," povedala Aguilera v zákulisí americkej speváckej súťaže The Voice.

"Skladba sa volá Make The World Move a je zábavná a plná života," uviedla. "Som veľmi šťastná, že budem stáť na pódiu so Cee Lom, pretože si obaja rovnako užívame produkciu, tanečníkov a všetky zábavné veci spojené s vystupovaním," prezradila 31-ročná interpretka. "Keď my dvaja spojíme sily, bude to úžasné!" myslí si Aguilera.

Christina Aguilera, ktorá v súčasnosti pripravuje svoju siedmu štúdiovku, sa na hudobnej scéne začala presadzovať v roku 1998, keď naspievala pieseň Reflection pre animovaný film Mulan (1998). O rok neskôr vydala debutový eponymný album, ktorým si zabezpečila celosvetovú slávu. Jej druhým albumom v angličtine bola vianočná kolekcia My Kind of Christmas (2000), po ktorej na trh uviedla provokatívnu štúdiovku Stripped (2002).

Aguilera, ktorú v začiatkoch mnohé médiá označovali za najväčšiu konkurentku Britney Spears, sa dosiaľ prezentovala ešte dvoma štúdiovými nahrávkami - Back to Basics (2006) a Bionic (2010). S ostatným vydaným albumom speváčka nezaznamenala výraznejší komerčný úspech a nezaujala ňou ani kritikov. Tridsaťjedenročná interpretka má od roku 2010 svoju hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy.

Informácie pochádzajú z webstránky Digitalspy.co.uk a archívu agentúry SITA.

Zdroj: SITA
Foto: AP Photo/Matt Sayles

Súvisiaci interpreti: Cee-Lo, Christina Aguilera