Americký R&B spevák Chris Brown si chcel po fyzickom napadnutí expriateľky Rihanny v roku 2009 vziať život. Prezradil to v traileri dokumentu Welcome to My Life, ktorý sleduje jeho kariéru pred a po spomínanom incidente, pri ktorom na barbadoskú rodáčku zaútočil v aute.

"Z amerického zlatíčka som sa stal nepriateľom číslo jedna... Cítil som sa ako monštrum. Rozmýšľal som nad samovraždou. Nespal som, sotva som jedol." V snímke, ktorá zatiaľ nemá dátum uvedenia na trh, by sa mali objaviť aj ďalšie osobnosti šoubiznisu, ako napríklad Usher, Jamie Foxx, Jennifer Lopez či Mary J. Blige.

26-ročný interpret tvoril s Rihannou pár od roku 2008. Po spomínanom napadnutí v roku 2009 sa rozišli a on za svoj čin dostal päťročnú podmienku, 180 dní verejnoprospešných prác a musel tiež absolvovať ročný program o rodovo podmienenom násilí. V roku 2013 spolu na krátky čas znova randili.

Pozrite si trailer dokumentu Welcome to My Life:

 
Chris Brown, celým menom Christopher Maurice Brown má na konte osem albumov - sólovky Chris Brown (2005), Exclusive (2007), Graffiti (2009), F.A.M.E. (2011), Fortune (2012), X (2014), Royalty (2015) a spoločný album s rapperom Tygom s názvom Fan Of A Fan: The Album (2015). V roku 2012 získal za nahrávku F.A.M.E. cenu Grammy v kategórii Najlepší R&B album. Zviditeľnil sa tiež konfliktami s Drakeom a Frankom Oceanom.

Zdroj: SITA (People.com, archív)
Foto: Chrisbrownworld.com

Súvisiaci interpreti: Chris Brown