Mladý Slovák Rado Moznich dostal výnimočnú príležitosť vystúpiť ako jediný zahraničný spevák na záverečnej ceremónii KHL v Moskve, ktorá bude za pár dní. Najlepším hokejistom sezóny a legendám tohto ruského športu zaspieva známy hit Nech Bože dá (my na to máme). Okrem neho vystúpia už len ruskí umelci.

"Veľmi sa teším, bude to pre mňa atraktívny zážitok," vyznal sa vo štvrtok pred novinármi v Košiciach 24-ročný Rado Moznich, prezývaný slovenský Jon Bon Jovi. Záhadou zostáva aj pre neho, ako ho našli ľudia z KHL. "Išlo im len o jednu skladbu, zrejme aj kvôli slovenským hokejistom, ktorí tam budú," domnieva sa Moznich.

Hudobne ho bude sprevádzať jeho kapela Bon Jovi Revival v zložení Peter Štefanka, Slávo Šimko, Vlado Bujňák a Henrich Bič. Rado si na ruské vystúpenie pripravil aj špeciálny odev - červenú uniformu. Prezradil, že sa inšpiroval svojím veľkým vzorom. "Odkukali sme to troška od uniformy, ktorú nosí Jon Bon Jovi," prezradil. Na pódium si zoberie aj slovenskú vlajku. Prezradil, že KHL sleduje ako športový fanúšik.

Prečítajte si o piesni viac: Nech Bože dá: Hokejový zázrak sprevádza jediná skutočná hymna

Nech Bože dá (my na to máme) so spevom Rada Moznicha

Zdroj: TASR
Foto: Bonjovirevival.sk

Súvisiaci interpreti: Rado Moznich