Košická skupina RiverStone koncom apríla aj prostredníctvom článku na Hudba.sk vyzvala fanúšikov k spolupráci na videoklipe k svojmu aktuálnemu singlu Málo. Krátke zábery ľudí tráviacich dni doma alebo v práci počas karanténneho obdobia a popri tom si spievajúcich emotívnu rockovú pieseň spolu vytvorili sympatické video.

Výsledný videoklip je tak mozaikou záberov od fanúšikov a členov kapely RiverStone, no objavili sa v ňom i niektoré osobnosti známe z televíznych obrazoviek. Kúsok svojho dňa i hudobného talentu v ňom ukázali medzi inými aj moderátori Ľuboš Hlavena, Valér Ferko, Diana Gabriková, Vlado Bučko či Karin Majtánová, hovorkyňa Soňa Valášiková a herci Stano Pitoňák a Robo Roth.

"Je úžasné, aké veci dnes dokážu ľudia spolu vytvoriť bez toho, aby sa stretli alebo vôbec vyšli z domu. Veľmi nás potešilo, ako na našu výzvu fanúšikovia zareagovali a že sa pridali aj známe tváre, vďaka čomu sa nám podarilo náš zámer uskutočniť," hovorí spevák košickej kapely Michal Šandor.


"Zaujímavé je sledovať, ako každý z nás trávi ten istý deň inak a ako môže byť aj význam skladby pre každého rozdielny. A všetkých pritom môže spojiť jedna pieseň. Aj v tom je čaro toho, čo hudba dokáže," tešia sa bubeník Majo Maksin a basgitarista Peter Hajdu

"Viacerí fanúšikovia nás milo prekvapili svojím talentom, kreativitou, a dokonca aj mini-príbehmi, ktoré dokázali natočiť. Snažili sme sa preto veľmi citlivo každému v klipe nájsť miesto tak, aby sa ich myšlienka nestratila a aby sa jednotlivé zábery dopĺňali. Výsledok teda nie je o nás - je najmä o ľuďoch, ktorým sa táto skladba páči a svojím prispením vytvorili jej vizuálnu podobu, čím nám ju pomohli pozdvihnúť na úplne novú úroveň. Ďakujeme!" dodávajú členovia skupiny.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytol za kapelu RiverStone Michal Šandor. Tlačovú správu sme upravili. Viac informácii nájdete na oficiálnej stránke skupiny Riverstone.band.

Súvisiaci interpreti: RiverStone