Popová diva Dara Rolins si vybrala ten najvhodnejší čas na návrat do rádiového éteru. Leto je v plnom prúde a speváčka dnes doobeda odpremiérovala na webovej stránke rádia Expres svoju novú pieseň aj s videoklipom. Song s názvom Zmena má prísť bude pravdepodobne bojovať o titul hit leta.

Dara Rolins je známa svojimi extravagantnými a odvážnymi videoklipmi. Aj na ten najčerstvejší, v ktorom sa spolu s tanečnicami zo Street Dance Academy doslova blysla v "kozmo" oblekoch z kovu a sexi kostýmoch s odvážnymi výstrihmi, už niekoľko dní upozorňovala na svojej oficiálnej facebookovej stránke. Fanúšikov navnaďovala na fotografie zo zákulisia, ktoré odhaľovali pozadie natáčania videoklipu. Ten si pod svoju taktovku vzal režisér Majo Martaus z produkčného tímu Imagine Vision, ktorého služby pri nakrúcaní klipov Dara využila už aj v minulosti.

Video k piesni Zmena má prísť sa odohráva na letisku, kde Dara tancuje a prechádza sa po dlhej runway. Energická a tanečná skladba je presne tým artiklom, po ktorom určite siahnu viaceré slovenské (a české) rádiá. Po poslednom väčšom úspechu s piesňou Nebo Peklo Raj, ktorú zložil jej spevácky kolega Tomi Popovič, by si tak Dara mohla pripísať triumf so songom z vlastnej autorskej dieľne. Na jeho tvorbe sa podieľal český producent Jirka Janouch spolu s Darou, ktorá k piesni napísala aj vlastný text. Na stránke Shop.rukahore.sk je nový singel momentálne na stiahnutie zadarmo.


Autorka: Michaela Žureková
Foto: Youtube.com

Súvisiaci interpreti: Dara Rolins