Anglický spevák Liam Gallagher zaháňa svojich démonov skladbami legendárneho Johna Lennona. Niekdajší líder už nefungujúcej kapely Oasis to povedal v rozhovore pre noviny Metro. Pomáha mu vraj aj obdivovanie seba samého.

"Mám Johna Lennona. Kedykoľvek potrebujem, držím sa ho a všetky temné mraky sa rozplynú. Nepotrebujem terapiu, mne pomáha John Lennon," vyjadril sa Liam Gallagher, ktorý tiež povedal, že mu v boji proti depresii pomáha pohľad do zrkadla. "Vidíte, ako vyzerám? Vyzerám výborne. Hneď ako začnem upadať do depresie, pozriem sa do zrkadla," objasnil.

Liam Gallagher sa preslávil ako spevák spomínanej kapely Oasis. V októbri 2017 ponúkol dlho očakávanú debutovú sólovku As You Were, s ktorou dobyl UK Chart. Na albume Gallagher solupracoval s vyhľadávaným producentom Gregom Kurstinom, ktorý za minulý rok získal Grammy a spolupracoval aj s Adele, Beckom, Lily Allen či Foo Fighters. 

Koncom mája Liam Gallagher predstavil v poradí už šiesty singel z aktuálnej náhrávky I've All I Need. Vo videoklipe sa objavujú Foo Fighters aj David Beckham. Singel tiež vyšiel v limitovanej edícii na platni. 


Zdroj: SITA (nme.com)
Foto: Chris Pizzello/Invision/AP