Speváčka Kristína už čoskoro ukáže, ako sa bozkávala s českým hercom Miroslavom Donutilom. O 36 rokov starší herec držal krásnu Slovenku v náručí na hlavnej železničnej stanici v Prahe. Ako ich románik vznikol a prebiehal si budete môcť v Kristíninom novom klipe ku skladbe Rozchodový reggaeton.

Nový klip Kristíny, ktorá je momentálne najpopulárnejšou slovenskou speváčkou v Česku, sa nakrúcal v Prahe a v Amsterdame pod taktovkou českého režiséra Mateja Pichlera. Časť videoklipu sa odohráva na hlavnej železničnej stanici v Prahe, kam taxíkom prichádza Kristína, ktorá plánuje odcestovať do metropoly Holandska.

"Režisér vymyslel scénu, kde sa mi prihovára taxikár. Celý tím sme sa dohodli, že túto úlohu zveríme profesionálnemu hercovi. A hneď padlo meno Donutil. Je to česko-slovenská herecká legenda a charizmatický obľúbený herec. Tak sme ho oslovili a čakali... Bola som šťastná, keď ponuku prijal," opisuje Kristína výber svojej krátkej videoklipovej lásky.

"Už párkrát som si hovoril, že by som si chcel skúsiť zahrať vo videoklipe. Keď ma oslovila produkcia speváčky Kristíny, rozhodovanie bolo rýchle a jednoduché," prezradil Miroslav Donutil. Kristína si spoluprácu s ním pochvaľuje: "Pan Donutil hral veľmi vnímavého taxikára, ktorý vycítil dôvod môjho odchodu do zahraničia. Z Donutila sála herecká skúsenosť, vtiahol ma do svojho hereckého sveta. Bola som nadšená a nevedela som sa dočkať, kedy budeme spolu nakrúcať. Je to profesionál, takže práca s ním bola na úrovni." 

Kristína a Miroslav Donutil v novom klipe Zdroj: Zdeněk ŠmídaViac fotiek z nakrúcania videoklipu Rozchodový reggaeton

Novú skladbu, na ktorej sa Kristína prvýkrát podieľala aj autorsky, si budú môcť fanúšikovia naživo vypočuť na Horehronie tour po trinástich českých mestách! Od 10. októbra do 12. decembra vystúpi speváčka v mestách Moravské Budějovice, Blansko, Liberec, Jindřichův Hradec, České Budějovice, Klatovy, Kroměříž, Ostrava, Žďár nad Sázavou, Jihlava, Praha, Hradec Králové a Havířov. Viac informácií o turné nájdete na weboch Kristinamusic.sk a Facebook.com/kristinapelakova.


Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Nora Krchňáková z agentúry Propaganda House. Text článku bol upravený redakciou.

Foto: Zdeněk Šmída

Súvisiaci interpreti: Kristína