Kontroverzným správaním, ktorým Miley Cyrus v období okolo albumu Bangerz (2013) dávala najavo, že už nie je nevinnou detskou hviezdičkou, Miley Cyrus úspešne zatienila fakt, že je naozaj talentovanou speváčkou. V poslednej dobe však čoraz častejšie dokazuje, že vie ponúknuť omnoho viac ako odhaľovanie sa a vyplazovanie jazyka.

Najnovšie tak urobila v jednej z najpopulárnejších amerických televíznych šou The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. V sprievode kapely The Roots predstavila naživo vlastnú verziu skladby Baby, I'm in the Mood for You. Jej autorom je legendárny muzikant Bob Dylan, slávnejšia je však interpretácia speváčky známej pod menom Odetta. A práve tú v piatok večer predviedla Miley Cyrus u Jimmyho Fallona. Neodpustila si ani poznámku na adresu Donalda Trumpa, ktorý bol jeho hosťom deň predtým.


Miley Cyrus, vlastným menom Destiny Hope Cyrus, sa preslávila účinkovaním v seriáli Hannah Montana (2006 - 2011). Okrem toho sa objavila v snímkach Hannah Montana - Film (2009), Sex v meste 2 (2010) či LOL (2012) a prepožičala tiež hlas jednej z postáv v animovanom filme Blesk (2008). V roku 2012 si zahrala Missi v sitkome Dva a pol chlapa (2003 - 2015).

Na konte má zatiaľ päť štúdioviek - Meet Miley Cyrus (2007), Breakout (2008), Can't Be Tamed (2010), Bangerz (2013), vďaka ktorej získala nomináciu na cenu Grammy. Jej zatiaľ posledným albumom je experimentálnejšia a psychedelická nahrávka Miley Cyrus And Her Dead Petz (2015), ktorú napísala a nahrala spoločne s formáciou The Flaming Lips.

Prečítajte si:

Keď Miley zaujme aj bez škandálov: Takto krásne zaspievala Tichú noc!

Miley Cyrus ukázala, že spievať vie. Pozrite si vystúpenie porotcov The Voice

Text: Hudba.sk (zdroj: SITA - Rollingstone.com, archív)
Foto: Youtube/NBC

Súvisiaci interpreti: Bob Dylan, Miley Cyrus