Počas súdneho procesu, v ktorom exmanažér Britney Spears Sam Lufti žaluje rodičov speváčky, sa dostávajú na povrch detaily z temnej minulosti hviezdy. Advokát navrhovateľa Joseph Schleimer vo štvrtok v súdnej sieni uviedol, že Spears bola v roku 2007 závislá od amfetamínov, čo viedlo k medializovaným aféram z jej života.

Okrem iného si oholila hlavu a súd ju vtedy zbavil možnosti spravovať vlastný majetok. Lufti žaluje speváčkiných rodičov za porušenie zmluvy, emocionálnu ujmu, urážku na cti a ohováranie. "Môj klient sa stal obetným baránkom závislosti od drog a výstredného správania Britney Spears. Užívala amfetamíny, tieto drogy mala veľmi rada. A všetko, čo sa vtedy pokazilo, súviselo s drogami," povedal v otváracej reči Schleimer.

Ako ďalej uviedol, jeho klient sa snažil Spears zachrániť, vyčistil jej dom od drog, ktoré hľadal pomocou vycvičených psov. Dokonca ju tiež chcel vziať k psychiatrovi, no ona to odmietla. "Môj klient nikdy nebol za služby manažéra platený. Preslávili ho ako muža, ktorý nadrogoval Britney Spears a dostal ju do nemocnice. Dôkazy však budú hovoriť o tom, že odporcovia zruinovali reputáciu môjho klienta," povedal právnik.

Sam Lufti mal pracovať ako manažér hviezdy za 15 percent z jej zárobkov. Peniaze vraj nedostal napriek tomu, že často pracoval 24 hodín denne. Otec speváčky James Spears ho údajne udrel do brucha a jej matka Jamie mu uškodila tým, že ho v jej knihe vykreslila ako manipulátora.

Súkromný život Britney Spears v minulosti pravidelne napĺňal titulné strany bulvárnych médií. Má za sebou rozvod, boj o opatrovníctvo dvoch detí i niekoľkotýždňovú odvykaciu liečbu. V súčasnosti je porotkyňou a mentorkou v televíznej speváckej súťaži X Factor. 

Informácie zverejnila webová stránka AceShowbiz.com.

Zdroj: SITA
Foto: AP Photo/Leonid Naidiouk

Súvisiaci interpreti: Britney Spears