Španielsky spevák Enrique Iglesias sa stal prvýkrát otcom, a hneď dvojnásobným. Jeho 36-ročná partnerka, bývalá ruská profesionálna tenistka Anna Kurnikovová, cez víkend priviedla na svet chlapčeka a dievčatko.

Zdroje amerického portálu TMZ z Miami uviedli, že bábätká sa narodili v sobotu 16. decembra a dostali mená Nicholas a Lucy. Dvojici, ktorá je spolu od roku 2001, sa po celý čas podarilo tehotenstvo utajiť pred verejnosťou, čo je v dnešnej dobe u tak známych osobností veľmi vzácnym javom. K dvojnásobnému prírastku do rodiny aj k ukážkovému udržiavaniu svojho súkromia mimo drobnohľadu médií a verejnosti im gratulujeme.

Štyridsaťdvaročný spevák, celým menom Enrique Miguel Iglesias Preysler, je synom známeho speváka Julia Iglesiasa. Svoj eponymný debut vydal v roku 1995 a postupne naň nadviazal štúdiovkami Vivir (1997), Cosas Del Amor (1998), Enrique (1999), Escape (2001), Quizás (2002), 7 (2003), Insomniac (2007), Euphoria (2010) a Sex And Love (2014). Populárny je v anglicky aj španielsky hovoriacich krajinách a počas kariéry si pripísal na konto takmer dvesto rôznych ocenení.

Jeho aktuálnym hitom je skladba Subeme La Radio, ktorá patrí k najhranejším skladbám v rádiách a figuruje v prvej desiatke najpopulárnejších videoklipov roka na Youtube.


Zdroj: SITA (Tmz.com, archív), Hudba.sk
Foto: AP Photo/J.Pat Carter

Súvisiaci interpreti: Enrique Iglesias