Robovi Opatovskému v posledných mesiacoch ide karta a v roku 2018 pokračuje v trende, ktorý si našliapol vlani v septembri vydaním singla Keď muž miluje ženu. Romantická pieseň sa stala hitom v rádiách a veľký úspech má aj na Youtube, kde majú štúdiové lyric video a príbehový klip spolu už takmer 800-tisíc prehratí.

S novými piesňami aj starými hitmi v nových aranžmánoch vyrazí Robo Opatovský v marci opäť na akustické turné. Známe piesne ako Prší, Neverná, Hovorila po španielsky či Natália budú znieť ešte nežnejšie, ako ich fanúšikovia poznajú. 

"Minuloročné unplugged tour bolo veľmi úspešné - plné kluby, úžasná atmosféra, a práve preto sme sa rozhodli zopakovať si to. Určite zahráme nový singel Keď muž miluje ženu, ktorý má taký obrovský úspech, že nás to až zaskočilo. Rozohral sa v rádiách a lyric video piesne sa na Youtube blíži k pol miliónu pozretí. Práve na základe tohto úspechu sme spolu s Oľgou Záblackou k piesni nakrútili aj emotívny príbehový videoklip, ktorý má takisto veľký úspech. V súčasnosti začíname propagovať novú skladbu Bezhlavo ti verím s textom od vynikajúceho textára Vlada Krausza. Obe zaspievam aj na turné," prezrádza Opatovský.


Na turné si spevák prizval skutočne vynikajúcich hudobníkov a prichystal aj prekvapenie. "Na akustickú gitaru zahrá Andrej Urminský, Štefan Bugala kraľuje vibrafónu a perkusiám a na trúbku a akordeón nás bude sprevádzať Ondrej Juráši. Na niektorých koncertoch máme aj zaujímavého hosťa - moderátora Petra "Pinďa" Lengyela, ktorý pripravuje vtipnú stand-up comedy show. Sám som na ňu zvedavý, bude to prekvapenie aj pre mňa," teší sa Robo Opatovský.

Hit Keď muž miluje ženu nájdu fanúšikovia aj na špeciálnom albume Unplugged (2017), ktorý sa Robo rozhodol nahrať práve po skvelej odozve fanúšikov na svoje minuloročné akustické koncerty. "Pre veľký úspech vlaňajšieho turné som sa s kapelou rozhodol nahrať nové skladby a aj moje najznámejšie hity v akustických verziách na CD. Na pár dní sme sa zavreli do štúdia a nahrali sme album Robo Opatovský Unplugged. Na turné bude k dispozícii aj s našimi podpismi," dodáva.

Vypočujte si ukážky z albumu Unplugged:


Robo Opatovský - Unplugged Tour 2018:

8. 3. - Vysoké Tatry, Hotel Lomnica 
9. 3. - Nové Mesto nad Váhom, Blue Note 
10. 3. - Skalica, Srdiečko 
15. 3. - Bratislava, Rock Café 
16. 3. - Nitra, Music a Cafe 
17. 3. - Trnava, Synagóga Cafe 
24. 3. - Banská Štiavnica, Trotuar cafe 
6. 4. - Piešťany, La Musica 
7. 4. - Bojnice, Meridiana restaurant 
14. 4. - Topoľčany, CafeBar Sway 
26. 4. - Košice, Jazz club 
27. 4. - Michalovce, Sinatra club 
4. 5. - Lučenec, Florianov dvor
5. 5. - Kúty, Reštaurácia U Cugú 

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla Eva Sládková z agentúry Propaganda House. Tlačovú správu sme upravili. Všetky podrobnosti o aktivitách a plánovaných koncertoch Roba Opatovského nájdete aj na jeho oficiálnom webe www.roboopatovsky.com.  

Foto: Mako Hindy

Súvisiaci interpreti: Robo Opatovský