Projekt Mafia Corner vo svojich skladbách pravidelne prináša kombináciu vtipu a provokácie. Aktuálnou novinkou Idú voľby pozýva ľudí k volebným urnám netradičným spôsobom. V pesničke sa objavujú "rapujúci" lídri politických strán, ktorých vyjadrenia z rôznych prejavov sú vložené do pesničky.

Spievajúci a rapujúci producent Michal Marušin opäť spojil sily so speváčkou Stefi, spevákom a producentom Basta Fix-om a dídžejom Stylom. Do textu vložil výroky vybraných politikov, ktoré sú vtipne zakomponované do celku. Ich tváre sa objavujú aj vo videoklipe, ktorý baví ľudí na internete. Štyri dni od svojho zverejnenia má na Youtube takmer 85-tisíc zhliadnutí a komentáre pod videom ukazujú, že tento song sa Mafii podaril. Nie kvalitou spevu, ktorý som bola ochotná vypočuť si len kvôli zoznámeniu sa s textom, a ani hudobnou zložkou, ktorá neprináša nič originálne, ale témou a spracovaním určite.

Aj keď, voľby sa blížia a s nimi asi aj koniec životnosti tejto predvolebnej novinky, o ktorej Mafia Corner v úvode videoklipu hovorí, že ním nechce nikoho uraziť, ani propagovať konkrétnu politickú stranu. Projekt sa novinkou snaží o uvoľnenie aj tak dosť napätej situácie pred voľbami a to sa mu minimálne pre jeho fanúšikov určite podarilo.


Autorka: Miroslava Rabčanová
Foto: Facebook.com/MafiaCornerOfficial

Súvisiaci interpreti: Mafia Corner