Z dôvodu stále trvajúcej pandémie vírusu Covid-19 a platných štátnych reštrikcií týkajúcich sa konania hromadných akcií oznamuje speváčka Céline Dion ďalší presun svojho svetového turné Courage World Tour. Pražský koncert sa preto ani v náhradnom termíne 24. mája 2021 neuskutoční.

Európska časť turné sa začne na jar budúceho roka, kanadská hviezda Céline Dion vystúpi v pražskej O2 aréne v novom termíne 22. júna 2022. Céline Dion a Concerts West / AEG Present aj naďalej považujú bezpečnosť a zdravie fanúšikov a návštevníkov koncertov za najvyššiu prioritu. Pôvodný termíny turné z roku 2020 tak boli už skôr odložené na tento rok a teraz sa stále väčšou nádejou a obnoveným odhodlaním sú dátumy preložené na rok 2022.

"Naozaj sme všetci dúfali, že sa s vami všetkými uvidíme už tento rok. Žiaľ sa ukázalo, že potrvá oveľa dlhšie, než sa celá situácia upokojí natoľko, aby bolo možné bezpečne cestovať a vystupovať. Prinajmenšom ale vieme, že pomoc v podobe vakcín je už na ceste. Aj preto mám z oznámenia nových termínov koncertov v roku 2022 naozaj dobrý pocit a nemôžem sa dočkať, až vystúpim na pódiu a zaspievam vám. Sľubujem, že si všetok stratený čas vynahradíme. Preto vás teraz znovu prosím, zostaňte zdraví a v bezpečí, kým sa spolu stretneme," vyjadrila sa Céline Dion.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytla Eva Hromádková.

Súvisiaci interpreti: Celine Dion