Jedna z najpracovitejších českých kapiel si v týchto dňoch užíva pozornosť slovenského publika. V rámci akustického turné sa už Divokej Bill predstavil v Košiciach a v Trenčíne, dnes čaká folk-rockový uragán najväčší zo slovenských koncertov v bratislavskom Klube MMC.

"Prvé dva koncerty sa vydarili, fanúšikovia vytvorili skvelú atmosféru. Musím povedať, že sme si to užili a tešíme sa na další," pochvaľujú si členovia kapely atmosféru prvých dvoch koncertov, ktoré odštartovali ich jarnú akustickú šnúru po slovenských kluboch. Na prvom koncerte v Košiciach nechýbal ani náš redaktor Laco Ontko, prečítajte si reportáž.

Tento týždeň prichádza na rad šou v hlavnom meste, kde sa Divokej Bill, rovnako ako vlani, predstaví v Majestic Music Clube. Počas bratislavského koncertu skupina pokrstí svoj aktuálny album Divokej Bill - G2 Acoustic Stage. Následne čakajú kapelu ešte ďalšie tri koncerty - v Martine, Urminciach a v Prievidzi.

Počas akustického turné, ktoré Divokej Bill vlani na jeseň absolvoval a kompletne vypredal doma, v Českej republike, si fanúšikovia vypočujú všetky najväčšie hity kapely v špeciálnej úprave. Chýbať nebudú ani aktuálne veľmi obľúbené single Vstávej či Všema deseti, ktoré zaujali aj niektoré slovenské rádiá.

Zostávajúce koncerty slovenského akustického turné:

20. 3. - Bratislava, MMC 
21. 3. - Martin, Kozel Pub
27. 3. - Urmince, Dom kultúry 
28. 3. - Prievidza, Element Club

Lístky na vybrané koncerty turné (Bratislava a Urmince) sú v predaji v sieti Predpredaj.sk, ostatné priamo na miestach koncertov.


Informácie a fotografie portálu Hudba.sk poskytla Adriána Čahojová z vydavateľstva Supraphon. Viac na www.divokejbill.cz a www.facebook.com/divokejbill.

Foto: Juraj Majerský

Súvisiaci interpreti: Divokej Bill