Na konci minulého roka vydal Marián Čekovský svoj prvý, sólový album Best On. Album bohatý na hudobné žánre a spolupráce priniesol štrnásť skladieb, vrátane piesne To si nedám len tak vziať, ktorá sa stala titulnou skladbou televízneho seriálu Nový život.

Tentokrát Marián prichádza s gospelovým songom Ave Maria s hosťujúcim Adamom Ďuricom. Skladba s textom Antona Fabiana vyniká strhujúcou dynamikou a stupňujúcim sa napätím medzi údernými bicími, elektrickou gitarou, flautou a klávesmi. Lyric video k nej vzniklo ešte ku koncu minulého roka a režisérsky sa pod neho podpísal Michal Nemtuda a tiež A-Team Produciton.

Tak ako všetky, aj túto pieseň považuje Čekovský za svoju najobľúbenejšiu. Ako sám uvádza, pesnička sedí na situáciu, ktorá sa teraz deje a poukazuje na to, že by sme mali mať vieru v to, že nás niekto ochráni. "Pesnička je venovaná tým, ktorí potrebujú veriť v to, že bude dobre," hovorí Marián Čekovský v odkaze pre svojich fanúšikov a dodáva: "Želám krásnu celosvetovú dovolenku." Celý video odkaz si môžete pozrieť TU.


Recenzia: Debut po viac ako 20 rokoch: Best On Mariána Čekovského mapuje jeho rozmanitosť

Informácie a foto redakcii poskytol Tomáš Karpel z vydavateľstva Universal Music. Text správy sme doplnili.

Foto: PR / Universal Music

Súvisiaci interpreti: Marián Čekovský