Správcovia pozostalosti zosnulej speváčky Whitney Houston zrušili pripravovaný duet jej hologramu s Christinou Aguilerou. Vystúpenie sa malo uskutočniť počas finále aktuálnej sezóny televíznej súťaže The Voice, v ktorej 35-ročná interpretka pôsobí ako porotkyňa.

Informácie o zrušení predstavenia zverejnili v relácii Entertainment Tonight. Pat Houston spravujúci pozostalosť zosnulej hudobníčky poskytol relácii stanovisko, v ktorom ako dôvod zrušenia duetu uviedol nedokonalosť hologramového spracovania.

"Hologramy sú nová technológia, ktorá potrebuje čas na to, aby bola perfektná, a my sme presvedčení, že s umelkyňami takého kalibru to musí byť perfektné. Odkaz, ktorý tu Whitney zanechala, a jej oddaní fanúšikovia si zaslúžia dokonalosť. Po bližšom sledovaní predstavenia sme sa rozhodli, že hologram ešte nebol pripravený na vysielanie," uviedol a poďakoval sa Christine Aguilere za jej prínos projektu.

Whitney Houston, ktorá si fanúšikov získala hitmi ako I Will Always Love You, Greatest Love Of All, Saving All My Love For You či I Wanna Dance With Somebody (Who Loves Me), našli 11. februára 2012 bez známok života vo vani hotelovej izby v Beverly Hills. Oficiálnou príčinou úmrtia hviezdy filmov Osobný strážca (1992) či Kazateľova žena (1996) bolo utopenie. Cudzie zavinenie vyšetrovatelia vylúčili. Štyridsaťosemročná Houston mala v čase úmrtia v tele aj kokaín, marihuanu a rôzne lieky.

Zdroj: SITA (Etonline.com, archív)
Foto: Christinaaguilera.com

Súvisiaci interpreti: Christina Aguilera, Whitney Houston